Bostadsrättsföreningen Loket

 

 

 

 

STARTSIDA  ::  

 

 

 


 
 


Mäklare

Det är viktigt för oss i Brf Loket att ha goda relationer med dig som mäklare. På den här sidan har vi samlat saker som vi tror kan vara av intresse för dig. Hör gärna av dig om det finns ytterligare information som borde ligga på hemsidan så ska vi se vad vi kan göra.

 
VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

Tänk på att ett överlåtelseärende tar tre till fyra veckor att behandla. Med överlåtelseärende menas från det att överlåtelseavtalet samt ansökan om medlemskap har kommit till föreningens förvaltare Delagott förvaltning AB till dess att köparen har godkänts som ny medlem. Kontaktuppgifter till Delagott finner du nedan.

 
MÄKLARBILD

Mäklarbild lämnas av vår förvaltare Delagott förvaltning AB. Mäklarbild kostar 375:- inkl moms (2021) och faktureras av Delagott. För att lämna ut en mäklarbild behövs en fullmakt från den boende t ex en kopia på uppdragsavtalet. I mäklarbilden framgår de viktigaste uppgifterna, som ägare, boarea, andelstal, månadsavgift, och om lägenheten är pantsatt.

Kontaktuppgifter:
Delagott förvaltning AB
Runebergsgatan 7
114 29 Stockholm
E-post: info@delagott.se
Telefon: 08-33 12 10

 
ÅRSREDOVISNING OCH PRAKTISK INFORMATION

dokumentsidan finns de senaste årsredovisningarna samt en hel del praktisk information, som till exempel en skiss över var tvättstuga, parkering och annat finns.

Värt att veta:
- Uppgift om boyta bygger på dokumentation från föreningens bildande. Riktigheten kan därför inte garanteras.
- Föreningen har avtal med Telenor för TV- och bredbandstjänster via bredbandsuttaget. De tjänster som ingår i föreningens avtal är bredband 250/250 MB och TV T1-bas. Se Telenors hemsida för övriga tjänster och utbud. Alla tilläggstjänster och taxor debiteras av Telenor. Startavgift tillkommer.
- Föreningen har 83 parkeringsplatser och 31 garage. Lediga platser finns inte utan väntelista tillämpas för parkering respektive garage.
- Föreningen tar ut pantförskrivningsavgift samt överlåtelseavgift. Överlåtelseavgiften betalas av säljaren.

 
KONTAKTA OSS

kontaktsidan ser du hur du kan kontakta styrelsen vid frågor.