Bostadsrättsföreningen Loket

 

STARTSIDA  ::  

 

 
 


Mäklare

Det är viktigt för oss i Brf Loket att ha goda relationer med dig som mäklare. På den här sidan har vi samlat saker som vi tror kan vara av intresse för dig. Hör gärna av dig om det finns ytterligare information som borde ligga på hemsidan så ska vi se vad vi kan göra.

 
VIKTIGT att TÄNKA PÅ

Tänk på att ett överlåtelseärende tar tre till fyra veckor att behandla. Med överlåtelseärende menas från det att överlåtelseavtalet samt ansökan om medlemskap har kommit till föreningens styrelse till dess att köparen har godkänts som ny medlem.

Läs mer i dokumentet Överlåtelse under flik 6 i medlemspärmen.

 
MÄKLARBILD

För att vi ska kunna lämna ut en mäklarbild så behöver vi en fullmakt från den boende t ex en kopia på uppdragsavtalet. I mäklarbilden framgår de viktigaste uppgifterna, som ägare, boarea, andelstal, månadsavgift, om lägenheten är pantsatt och parkeringsläget med mera.

Det är enklast om du bifogar en skannad kopia på t ex uppdragsavtalet om du begär mäklarbilden via e-post.

 
ÅRSREDOVISNING och PRAKTISK INFORMATION

dokumentsidan finns de senaste årsredovisningarna samt en hel del praktisk information, som till exempel en skiss över var tvätt och parkering och annat finns. På fastighetssidan finns information om större renoveringar som gjorts under åren.

 
KONTAKTA OSS

kontaktsidan ser du hur du kan kontakta oss och när vi har bemannat expeditionen.